KADINLAR MEYDANI
tas kebabı 2qk5tg0
KADINLAR MEYDANI
tas kebabı 2qk5tg0
KADINLAR MEYDANI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


www.kadinlarmeydani.com - İletişim: info@kadinlarmeydani.com
 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Follow KadinlarMeydani on Twitter

 

 tas kebabı

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
asuman

asuman


Mesaj Sayısı : 10
Yaş : 48
Nerden : İstanbul
Ruh Hali : tas kebabı Asik10tv6
Kayıt tarihi : 14/05/09

tas kebabı Empty
MesajKonu: tas kebabı   tas kebabı EmptyCuma Mayıs 15, 2009 9:46 am

Malzemeler

* 1 kg. kuşbaşı et
* 1 adet soğan
* 4 adet patates
* 4-5 diş sarımsak
* 1 yemek kaşığı salça
* Karabiber, tuz

Yapılışı


1. Etleri, kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin. Eğer et sert ise düdüklü tencerede de pişirebilirsiniz. Etler suyunu çekip yumuşayınca 1 çay bardağı kadar sıvıyağ ekleyin. Etin üzerine soğan, sarımsak, tuz ve karabiberi ekleyin. (Karabiber ve sarımsak çok yakışıyor:))
2. Soğanlar da iyice kavrulduktan sonra salçayı ekleyin ve biraz daha kavurun. Daha sonra üzerini biraz geçecek şekilde kaynar su ekleyin.
3. Yemeğin üzerine küp küp doğranıp kızartılmış patatesleri ekleyin. Eğer suyu fazla olursa 1-2 taşım ağzı açık olarak kaynatın... Afiyet olsun:)
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
tas kebabı
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Orman Kebabı

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
KADINLAR MEYDANI :: MUTFAK :: MUTFAK :: Yemek Tarifleri :: Et Yemekleri-
Buraya geçin: