KADINLAR MEYDANI


www.kadinlarmeydani.com - İletişim: info@kadinlarmeydani.com
 
AnasayfaAnasayfa  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Follow KadinlarMeydani on Twitter

Paylaş | 
 

 tas kebabı

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
asuman

avatar

Mesaj Sayısı : 10
Yaş : 43
Nerden : İstanbul
Ruh Hali :
Kayıt tarihi : 14/05/09

MesajKonu: tas kebabı   Cuma Mayıs 15, 2009 9:46 am

Malzemeler

* 1 kg. kuşbaşı et
* 1 adet soğan
* 4 adet patates
* 4-5 diş sarımsak
* 1 yemek kaşığı salça
* Karabiber, tuz

Yapılışı


1. Etleri, kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin. Eğer et sert ise düdüklü tencerede de pişirebilirsiniz. Etler suyunu çekip yumuşayınca 1 çay bardağı kadar sıvıyağ ekleyin. Etin üzerine soğan, sarımsak, tuz ve karabiberi ekleyin. (Karabiber ve sarımsak çok yakışıyor:))
2. Soğanlar da iyice kavrulduktan sonra salçayı ekleyin ve biraz daha kavurun. Daha sonra üzerini biraz geçecek şekilde kaynar su ekleyin.
3. Yemeğin üzerine küp küp doğranıp kızartılmış patatesleri ekleyin. Eğer suyu fazla olursa 1-2 taşım ağzı açık olarak kaynatın... Afiyet olsun:)
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
 
tas kebabı
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
KADINLAR MEYDANI :: MUTFAK :: MUTFAK :: Yemek Tarifleri :: Et Yemekleri-
Buraya geçin: