Malzemeler,
* 1 Paket margarin
* 1 Su bardağı yoğurt
* 2 Adet yumurta (birinin sarısı üzeri için)
* 1 Paket kabartma tozu
* 1 Tatlı kaşığı mahlep unu
* 2 yemek kaşığı şeker
* 1 Su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri.
* Aldığı kadar un
Hazırlanışı,
1. Derince bir kaba tüm malzemeleri alıp aldığı kadar un ile yumurşak bir hamur elde edene kadar yoğurun.
2. Daha sonra hamurun dinlenmesi için 25-30 dakika bekletin.
3. Dinlenen hamurdan cevizden biraz büyük parçalar alıp elinizle açıp ortalarına kaşar peyniri koyup iki yandan katlayın.
4. Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin ve üzerlerine yumurta sarısı sürün.
5. Çörek otu ile süsleyin.
6. 185 derece önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 30 dakika pişirin.
7. Sıcak servis edin.