Malzeme : .
4 adet yumurta
1 bardak pudra şekeri
Yarım bardak un
Bir çorba kaşığı kakao
Bir paket vanilya.
Yapılışı ;
Bir kap içersinde yanilya, şeker ve yumurta teli ile yoğurt gibi koyu oluncaya ,kadar karıştırınız.
Unu eledikten sonra kakao ile karıştırdıktan sonra yumurtalı karışıma ilâve edip hafifçe karıştırınız küçük bir tepsiye yağlı kâğıt yayınız.
Üzerine yaptığınız karışımı dökünüz. Orta hararetli fırında pişiriniz.
Piştikten sonra kâğıdı çıkarıp, pastayı tam ortasından iki eşit parçaya ayırınız.
Bir parçanın üzerine krem sürünüz. Diğer parçayı üzerine kapatınız.
Üstüne ve kenarlarına da kremden sürünüz.
Pastanızın üzerini hindistancevizi veya evinizde bulunan meyve şekerlemeleriyle de süsleyebilirsiniz.
Krem yapılış :
250 gram margarin yağ, 250- gr. pudra şekeri, bir paket vanilya, bir kahve fincanı ılık süt, bir kap içinde karıştırılır.
Pudra şekeri ve vanilya ilâve edilir. Krem gibi
oıuncaya kadar karıştırılır. Süt azar azar ilave edilerek karışıma yedirilir.