KADINLAR MEYDANI
Elbasan Tava 2qk5tg0
KADINLAR MEYDANI
Elbasan Tava 2qk5tg0
KADINLAR MEYDANI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


www.kadinlarmeydani.com - İletişim: info@kadinlarmeydani.com
 
AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Follow KadinlarMeydani on Twitter

 

 Elbasan Tava

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
sinem

sinem


Mesaj Sayısı : 38
Yaş : 43
Nerden : istanbul
İş/Hobiler : grafiker,restoratör,gitar
Ruh Hali : Elbasan Tava Karizm10la9
Kayıt tarihi : 12/01/09

Elbasan Tava Empty
MesajKonu: Elbasan Tava   Elbasan Tava EmptyPtsi Ocak 26, 2009 2:37 pm

malzemeler:
500 gram koyun eti (kemiksiz)
2 adet havuç
2 adet soğan
2 adet domates
2 adet sivri biber
Yarım bardak ayçiçek yağı
1 bardak yoğurt
2 kaşık un
2 adet yumurta
200 gram kaşar peyniri
Tuz
yapılışı:
Etleri kuşbaşı doğrayın. Et, suyunu çekene kadar yağda kavurun.
Soğanları da ufak ufak doğrayıp katın. Biraz daha kavurun.
Domatesini, biberini ve tuzunu da koyup ağzını kapatın.
Hafif ateşte bir saat kadar pişirin ve bir tepsiye boşaltın.
Diğer tarafta un, yoğurt ve yumurtayı Çırpıp etin üzerine eşit şekilde yayın.
En üstüne kaşar peynirini rendeleyip her tarafına yayın ye farına verin
üzeri kızarınca çıkarın ve sıcak servis yapın...
afiyet olsun...
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Elbasan Tava
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
KADINLAR MEYDANI :: MUTFAK :: MUTFAK :: Yemek Tarifleri :: Et Yemekleri-
Buraya geçin: